Bijles

Ben je op zoek naar bijles in rekenen, wiskunde , natuurkunde, biologie of scheikunde in of rond Doetinchem? Dan ben je bij Studiescool aan het juiste adres!

Studiescool biedt bijles in alle vakken van het basisonderwijs en in de (exacte) vakken (rekenen, wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie) van het voortgezet onderwijs. Tijdens deze vorm van individuele begeleiding wordt er specifiek gewerkt aan één vak.

Wij werken met competente coaches en begeleiders in exacte studies en afgestudeerde docenten. Zij hebben een uitgebreide kennis van de stof, en ervaring met het overbrengen aan verschillende doelgroepen, zowel individueel als in groepsverband.
Je kunt direct aan de slag door vrijblijvend een gratis intake aan te vragen.

Groepslessen

Nieuw is de mogelijkheid tot het volgen van bijles in groepslessen. In groepjes van maximaal 4 personen (uit dezelfde klas/niveau) wordt een intensieve aanvulling gegeven op de lessen op school. Het voordeel hiervan is dat de leerling uitgedaagd wordt om inzichten te verwoorden in groepsverband, waardoor een proces van onderzoeken op gang komt.

Locatie bijles

De bijlessen vinden plaats op de locatie van Studiescool, bij de leerling thuis of in overleg op school en duren standaard 45 minuten per les. De duur van de bijlessen kunnen aangepast worden naar ieders wens.

Wil je een vrijblijvende intake? Vul dan onderstaand formulier in!

6 + 1 =